Ungureanu, la lansarea Forței Civice: Suntem mulți și vom fi și mai mulți

291
Ungureanu, la lansarea Forței Civice: Suntem mulți și vom fi și mai mulți - mru-1347014849.jpg

Mihai Răzvan Ungureanu preia astăzi oficial, conducerea partidului Forța Civică, a cărui Convenție Națională se desfășoară la Sala Polivalentă. Potrivit Realitatea.net, principalele declarații ale lui Mihai Răzvan Ungureanu au fost:
- Am așteptat acest moment cu foarte multă emoție. Pornesc cu un salut. Îi salut pe toți cei care au venit aproape de mai bine de 2 luni. Inițiativa Civică a pornit din nevoia de a transforma o simpatie în gest politic, o realitate în schimbarea ei. Inițiativa a dovedit că nu există în România cetățenti indiferenți de cum se conduce o națiune. Vă mulțumesc celor care ați fost alături de mine. Mulțumesc militanților adevărați pe care i-am strâns alături, știind foarte bine că nu în număr se asează puterea, ci în calitatea celor care alcătuiesc Forța Civica. Doresc să îi salut pe frații noștri de dincolo de granița vremelnică de peste Prut.
- Le mulțumesc distinșilor diplomați de la ambasada Statelor Unite.
- Suntem mulți și vom fi și mai mulți. În calitatea oamenilor care vin lângă noi stă puterea Forței Civice. Vă invit să o construim împreună.
- I-ați văzut venind în fața dvs. pe toți cei care s-au așezat ca o stâncă în fața câtorva principii pe care doresc să le respecte. Cei care au venit pe scenă sunt oameni care au cariere, care și-au făcut locul în lume, care pot să stea demni în fața dvs și sunt români adevărați, se consideră cetățenti europeni, oameni care pot contribui la binele tuturor fără să se gândească la binele personal.
- Din generozitate s-a născut acest partid.


Citește mai mult…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1865 secunde