Peste 1.000 de persoane prezente la Convenția Națională Extraordinară a Partidului Forța Civică

200
Peste 1.000 de persoane prezente la Convenția Națională Extraordinară a Partidului Forța Civică - mihairazvanungureanu1346846665-1347010061.jpg

Articole de la același autor

Convenția Națională Extraordinară a Partidului Forța Civică (PFC) la care va fi aleasă noua conducere a partidului a început, astăzi, la Sala Polivalentă, unde sunt prezenți peste 1.300 de membri și simpatizanți ai formațiunii, în acordurile imnului Uniunii Europene, "Odă bucuriei", și apoi ale Imnului de stat.

Potrivit Agerpres, la eveniment sunt prezenți actualul președinte al PFC, Adrian Iurașcu, Mihai-Răzvan Ungureanu, fondatorul Inițiativei Civice de Centru Dreapta și candidat la președinția Partidului Forța Civică, parlamentarii Dănuț Liga, Marian Săniuță și Ștefan Pirpiliu, fostul ministru al Sănătății Ion Bazac și președintele Asociației 21 Decembrie, Doru Mărieș.

Adrian Iurașcu va candida la funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Forța Civică.

Dănuț Liga, Marian Săniuță și Ion Bazac vor candida pentru o funcție de vicepreședinte iar Ștefan Pirpiliu - pentru funcția de secretar general al partidului.

Potrivit programului anunțat de organizatori, în prima parte a Convenției candidații la funcțiile de conducere vor ține discursuri de prezentare iar în continuare se va proceda la alegerea noii conduceri.

Alegerile se vor face pentru 21 de funcții de conducere: președinte, prim-vicepreședinte, secretar general, două de secretar general-adjunct, două funcții de secretar executiv, 13 funcții de vicepreședinte și una de trezorier.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6141 secunde