Braconaj la Midia, în atenția Gărzii de Coastă

351
Braconaj la Midia, în atenția Gărzii de Coastă - braconaj1323852111-1347011073.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, ocazie cu care au descoperit un bărbat care pescuia cu unelte de pescuit interzise de lege, respectiv o barcă pneumatică și o cantitate de pește proaspăt.

Ieri, polițiștii din Midia au surprins un bărbat care pescuia în Marea Negră, cu o plasă de pescuit tip nylon lungă de 20 metri, precum și un sac de rafie cu o plasă de pescuit tip nylon. Totodată, pe malul vestic al lacului Sinoe, au fost depistate abandonate 39 plase de pescuit de tip nylon, o barcă pneumatică cu două rame, precum și o cantitate de 208 kg pește proaspăt. Cele 41 plasele de pescuit cu o lungime totală de 2.650 metri, precum și  barca pneumatică au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Întreaga cantitate de pește, specia caras - 173 kilograme și plătică - 35 kilograme, evaluată la aproximativ 579,7 lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 August 2012
Stire din Eveniment : ȚEPE CU MAȘINI BULGĂREȘTI
Pagina a fost generata in 0.3753 secunde