Constănțeni prinși la braconat, în Tulcea, cu plase interzise

245
Constănțeni prinși la braconat, în Tulcea, cu plase interzise - q8maipesteconfiscat1337328427-1345451941.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat patru bărbați care transportau 24 de plase de pescuit interzise de lege în lungime de aproximativ 1.400 metri.

Sâmbătă, în jurul orei 04.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au acționat pe raza localității Baia unde au verificat un atelaj hipo în care se aflau doi bărbați din localitatea constănțeană Sinoe. Cei doi transportau în saci de rafie 18 plase monofilament și 12 kilograme de pește din specia caras.

În aceeași zi, în jurul orei 14.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au acționat în zona lacului Oltina unde au surprins un tânăr de 17 ani, domiciliat în localitatea Oltina, care avea asupra sa 2 plase monofilament și o plasă tip setcă.

De asemenea, în apropierea lacului Caraburun din județul Tulcea a fost depistat un bărbat de 50 ani, domiciliat în localitatea Mihai Viteazu, care transporta 3 plase monofilament.

Plasele, în lungime de aproximativ 1.400 metri, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de pește a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4224 secunde