UNPR Constanța merge singură în alegerile locale

211
UNPR Constanța merge singură  în alegerile locale - unprmergefloringheorghe2-1456762583.jpg

Articole de la același autor

Liderul UNPR Constanța, Florin Gheorghe, a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că formațiunea politică pe care o reprezintă a luat decizia de a merge singură pe liste la alegerile din luna iunie.

"La Constanța vom merge singuri pe liste. Nu facem niciun protocol cu PSD-ul. Ei au considerat că este mai bine așa, să mergem separat. Drept urmare, UNPR a făcut deja listele pentru Consiliul Local Constanța, dar și pentru Consiliul Județean Constanța. Pe liste sunt persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, oameni care nu au mai făcut politică", a spus Florin Gheorghe.

În ceea ce privește candidatul UNPR la Primăria Constanța, el a precizat că, deocamdată, nu este hotărât dacă va candida.

"Nu știu dacă voi candida, mă mai gândesc. Dar nu este nicio problemă, dacă nu candidez eu, va candida un alt coleg membru al UNPR", a mai spus liderul UNPR Constanța.

Luna trecută, secretarul executiv al PSD Con-stanța, Cristinel Dragomir, a declarat, că, din punctul său de vedere, nu este benefic ca PSD Constanța să meargă la alegerile locale pe aceleași liste cu UNPR.

"Vă spun ca o părere strict personală, nu a organizației, dar am să susțin acest lucru la ședință. Nu este benefic să facem alianță cu UNPR la alegerile locale din vară, cel puțin pentru consilieri județeni. În condițiile în care președintele CJC nu mai este ales în mod direct, ci dintre cei care vor ajunge consilieri județeni, nu avem niciun interes să mergem pe liste împreună cu UNPR. Ar fi util ca ei să candideze pe liste separate și să treacă și ei pragul electoral. După aceea am putea discuta altfel, și să avem o majoritate în CJC", a declarat Cristinel Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.66 secunde