Gabriel Oprea:

"UNPR reprezintă garantul stabilității României"

1019
7
Astăzi UNPR reprezintă garantul stabilității României, progresiștii au fost cei care au sprijinit România să nu intre în dezastru economic, iar măsurile luate de Guvernul Boc au fost măsuri juste, a declarat, la reuniunea organizațiilor Uniunii din județele Olteniei, președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea.
"Astăzi UNPR reprezintă garantul stabilității României. Responsabilitate versus demagogie și populism. Noi suntem un partid serios, disciplinat, profesionist, un partid pentru care onoarea și patria sunt pe primul loc. Acesta este sistemul de valori care ne-a adus pe toți aici", a adăugat Gabriel Oprea.
În discursul său, Gabriel Oprea a arătat că UNPR a sprijinit România să nu intre în dezastru economic iar măsurile Guvernului Boc au fost nepopulare, dar juste.
"România a avut norocul, șansa, că a avut în președintele Băsescu un om hotărât, un bărbat de stat, un patriot care și-a asumat criza dincolo de orice calcul politic și a sprijinit Guvernul să ia astfel de măsuri. Motoarele Europei iau măsuri de austeritate fără precedent. În România, azi, acum este stabilitate, suntem dați exemplu de modul în care am gestionat criza", a mai afirmat Oprea.
El a adăugat că UNPR se bazează pe doi piloni - interesul național și dialogul social și a subliniat că România este un stat național unitar.
El a criticat Opoziția care a afirmat, în 2009, că țara nu este în criză, ci doar guvernul este inca-pabil și a subliniat că rolul acesteia este să critice Puterea, dar nu pe probleme de interes național.
"Țipau că nu e nicio criză economică mondială, ci doar incapacitatea Guvernului. Râdeau și așteptau să ne prăbușim, România să intre în derapaj economic. Atunci ne-am strâns mai mulți parlamentari, ne-am dat mâna, am hotărât să sprijinim Guvernul. Este indubitabil, am sprijinit România să nu intre în dezastru economic", a spus Oprea, care a adăugat că UNPR nu a cerut funcții politice, ci doar taxa pe marile averi și coșul de solidaritate.
El a afirmat că UNPR și-a îndeplinit toate obiectivele, are filiale în fiecare județ, peste 250 de primari și peste 250.000 de membri de partid.

Comentează știrea

stancu
14 noiembrie 2011
unpr= oportunistii,hotii,tradatorii=1 poate 2 la suta succesurii:((((((

jegurii

nike
14 noiembrie 2011
hai sa ne laudam

Sa admitem ca asa stau lucrurile.Nu e cazul ca UNPR sa se laude (inca).Referitor la valorile acestui partid,aici se schimba lucrurile.UNPR nu va fi credibil atata timp cat in fruntea sa se afla oportunisti notorii si cameleoni ca Onțanu care s+a plimbat prin toate partidele si pe unde a trecut n-a lasat nici o urma,in schimb pentru slugarnicia lui a ajuns general din soldat prost.

ioana
14 noiembrie 2011
Absolut necesar

Are mare dreptate Oprea. Daca UNPR-ul nu intervenea, situatia ar fi fost mult mai grea acum. Este foarte adevarat ca masurile au fost dure dar la fel de adevarat este ca ele erau absolut necesare. S-a evitat o situatie mult mai dificila.

Mosu
14 noiembrie 2011
Exista o explicatie...

Intrarea la guvernare a UNPR a asigurat stabilitatea politică și a pus premisele redresării economice într-o perioadă în care toate economiiile statelor din Europa sunt vulnerabile.

Teodoru
14 noiembrie 2011
UNPR

Au luat cele mai nepopulare masuri, au fost facuti de multi tradatori desi nu au facut decat sa mentina stabilitatea politica a acestei tari. Romania e pe un drum bun iar asta se datoreaza si UNPR-ului.

rex
14 noiembrie 2011
tradatorii si bocitoarele

unpr= ogasca de tradatori ce se hranesc cu duhoarea irespirabila emanata de hidosul sef, mai nou se alatura la ospat cateva bocitoare=teodoru,mosu si ioana.

ion
14 noiembrie 2011
UNPR este AS-ul la vedere

UNPR este elementul cheie de castigare a alegerilor de catre actuala putere. Daca UNPR schimba barca, opozitia castiga!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce propunere are UDMR
Pagina a fost generata in 0.4107 secunde