Geoană, cu un picior în afara PSD

367
Geoană, cu un picior în afara PSD - geoana-1321216027.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Etică, Arbitraj și Integritate Morală a PSD a propus, ieri, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, votul final fiind de 43 pentru excludere, cinci împotrivă și două abțineri.
La întâlnire au participat reprezentanți din toate filialele din țară, de la Constanța fiind prezent secretarul executiv al organizației Județene a PSD, Cristinel Dragomir.
În altă ordine de idei, după aflarea veștii, președintele Senatului, Mircea Geoană, s-a declarat "consternat" de decizia comisiei de integritate de a recomanda excluderea sa din PSD și a povestit că ședința forului a fost tensionată, membrii acuzându-se reciproc.
Geoană a spus că, ajuns la ședință, Dan Șova i-a spus că nu mai poate fi luat în considerare punctul său de ve-dere, deoarece reuniunea s-a încheiat, iar decizia a fost luată.
Președintele Senatului a spus presei la ieșire că doar congresul partidului are decizia finală privind excluderea sa și a făcut un apel la calm pentru membrii PSD din teritoriu.
"Este clar o stare de tensiune în PSD, acesta nu este PSD-ul pe care eu îl știu", a mai spus Mircea Geoană.
Pe de altă parte, Mircea Geoană, a mai spus că, faptul de a nu demisiona de la șefia Senatului este un semn de loialitate față de interesele partidului și ale opoziției, și nu o dovadă de insubordonare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ședință decisivă pentru Geoană
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Geoană, exclus din PSD
Pagina a fost generata in 0.5099 secunde