UPDATE - A început ședința Consiliului Local Municipal Constanța. Iată ce se discută

2229

Articole de la același autor

A început ședința Consiliului Local Municipal Constanța. Pe ordinea de zi se află 39 de proiecte.


La ședință sunt prezenți 26 de consilieri.


De asemenea, sunt prezenți locuitori din cartierul Palazu Mare, unde urmează să se construiască un bloc turn între case.


Cetățenii au atras atenția că la dosar se află acceptul vecinilor, declarații care ar fi false.


În acest sens, deoarece pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre prin care se va aproba PUD-ul ce vizează construirea acestui bloc, cetățenii solicită respingerea proiectului.


Totodată, a mai luat cuvântul și Victor Cruceru, vicepreședinte al Clubului Metalul Constanța, care a solicitat respingerea proiectului prin care administrația intentionează să construiască Sala de Sport Polivalentă cu 5000 de locuri.


UPDATE  -  A început votul pe proiecte.


Cetățenii din Palazu Mare au devenit tensionați în momentul în care s-a ajuns la proiectul ce vizează construirea blocului turn între case.

Printre altele, ei reproșează primarului ca nu a fost în zonă ca să stea de vorbă cu cetățenii, că nu este interesat de situația de acolo și că vine cu consilierii acolo doar în campania electorală.


În replică, edilul Decebal Făgădău a spus că știe foarte bine situația de acolo și le-a spus că dacă au anumite probleme se pot adresa instanței de judecată.


Cu toate acestea, proiectul a trecut de votul consilierilor.


Toate proiectele au trecut de votul aleșilor locali, cu excepția proiectului ce viza aprobarea planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de b-dul 1 Mai vechi și strada Timonei, inițiator SC Aries Shipping Agency SRL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4782 secunde