UPDATE. Azi se decide cine va fi președintele organizației județene a PSD Constanța

93
UPDATE. Azi se decide cine va fi președintele organizației județene a PSD Constanța - img8502-1435589272.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Candidatul la cea mai înaltă funcție în PSD, Felix Stroe, a declarat că orice hotărâre importantă va fi luată în cadrul Biroului Permanent Județean: "Practica vorbitului pe la colțuri va dispărea".


UPDATE: "Închidem o perioadă tulbure" a declarat șeful Organizației Municipale a PSD, Decebal Făgădău. Liderul PSD a avut un mesaj către Felix Stroe, candidatul la conducerea partidului: "Este greu să vii după Radu Mazăr, e greu să atingi performanțele lui, dar cred că vei reuși. Proiectul este de a face viața oamenilor mai bună".


UPDATE: Cei 151 de membri ai Consiliului Județean al PSD vor rămâne în sală pentru completarea Biroului Permanent Județean al PSD: vicepreședinți, secretar general și trezorier.


UPDATE: Cei 630 de delegați ai PSD Constanța vor vota în curând noul șef al PSD Constanța. Singurul înscris în cursă este Felix Stroe.


UPDATE: "11 consilieri locali PSD au fost excluși din partid la începutul acestui an". Declarația îi aparține vicepreședintelui PSD Petre Dinică.


Peste 600 de delegați social democrați participa la Casa de Cultură la Conferința Județeană a PSD. Astăzi va fi aleasă noua conducere a PSD Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2879 secunde