UPDATE. S-a constituit noul Consiliu Local Municipal Constanța

189
UPDATE. S-a constituit noul Consiliu Local Municipal Constanța - consiliuljudetean414536415721464-1466669806.jpg
La Sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ a început, în aceste momente, ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal Constanța. 


Evenimentul are loc în prezența prefectului județului Constanța, Adrian Nicolaescu și a primarului Decebal Făgădău, care urmează să depună jurământul. Șeful administrației publice a venit la ședință însoțit de soția sa. Totodată, la ședință au mai participat, în calitate de invitați, președintele PSD Constanța, Felix Stroe și președintele CJC, Horia Țuțuianu. Este prezent și IPS Teodosie, care în aceste momnete ține o predică. 



Potrivit legii, fiind prima ședință, aceasta va fi condusă de decanul de vârstă, respectiv consilierul PSD Mircea Dobre, și de doi dintre cei mai tineri aleși locali, respectiv Costin Avătavului, de la PNL și Cătălin Papuc de la PMP. 


Potrivit procedurii, a fost formată comisia de validare a noului Consiliu Local Municipal, aceasta fiind formată din George Vișan (PSD) , Marioara Cojoc (PSD), Raluca Trandafir (PNL), Alexandru Zabară (PMP), și independentul George Andrei Popescu. 


UPDATE - A fost constituit legal Consliul Local Constanța, după ce toți cei 25 de aleși locali prezenți, din cei 27, au depus jurămâtul de credință. De la momentul solemn au lipsit doi consilieri, respectiv Caliminte (PNL) și Patrichi (PSD).


De asemenea, primarul Decebal Făgădău a depus și el jurământul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1247 secunde