UPDATE / SEVIL SHHAIDEH, nominalizarea PSD pentru funcția de PRIM-MINISTRU

2020
20
UPDATE / SEVIL SHHAIDEH, nominalizarea PSD pentru funcția de PRIM-MINISTRU - e79f6fc0beorig-1482313422.jpg

Articole recomandate

Cu câteva minute în urmă, în declarația sa, Liviu Dragnea a desemnat-o pe Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru al României.




Aceasta mai fost ministru al Dezvoltării și Administrației Publice în 2015 după ce, din 2012, ocupase funcția secretar de stat în această instituție. După demisia Guvernului Ponta în noiembrie 2015, Sevil Shhaideh a rămas consilier în cadrul ministerului.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcția Generală de Proiecte în CJ Constanța și coordonator al UNCJR. Între 1993 și 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanța.

Sevil Shhaideh are 50 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Este fina lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, dar și a lui Liviu Dragnea.

UPDATE Președintele PNL Raluca Turcan a ieșit de la consultările cu președintele Iohannis și a declarat că PNL va rămâne în opoziție.

PNL consideră că indiferent de numărul de voturi obținute de către PSD respectarea legii trebuie să fie o prioritate. Bunăstarea cetățenilor nu va putea fi obținută prin actuala coaliție.

UPDATE Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarant, miercuri, după consultări că, Sevil Shhaideh este o propunere "interesantă" de premier.

Acesta a precizat că Sevil Shhaideh este "un om capabil" și că în cursul zilei va relua discuțiile cu Liviu Dragnea privind colaborarea parlamentară cu PSD.


"Este o propunere interesantă. Mai mult nu pot să spun. Doamna Sevil Shhaideh a condus o perioadă Ministerul Dezvoltării sau era oricum secretar de stat și cunoaște foarte bine administrația și nu avem elemente ca să spunem că nu ar fi un om capabil pentru această funcție", a declarat liderul UDMR Kelemen Hunor.






Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
DODO
21 decembrie 2016
HA HA HA !

PSD-isti va multumim ca aduceti sus colaboratorii lui Nicusor Constantinescu si asta e inceputul - miine Mazare si asa o luam de la capat V-ati facut de caca ! nationalistii lui peste ! mai tipati acum contra sasului sau sorosistilor ? va va face si geamia lui Ponta ca sa va tineti sedintele acolo numai ca trebuie sa va taie imprejur Noi sintem deschisi si nu ne intereseaza etnia si am dovedit-o voi faceati spume ! oricum este o marioneta

Alina
21 decembrie 2016
Propunere

Mandri ca suntem romani- sloganul PSD. Si nici copii nu are!- Firea, ia-te de ea. :))

florin
21 decembrie 2016

constanta pamant romanesc..si guvernul tot asa ar trebuie sa fie..tradare, tradare si iar, tradare...

Homo
21 decembrie 2016
prim ministru feminin

Se poate ca dna Sevil sa fie o persoana com-petenta/important e sa stii sa fii OM, etnia nu conteaza./

Pufisor
21 decembrie 2016
Etnii sau religie

Cum se pot vinde terenuri agricole fara sa ai act de proprietate, sau cum dai in arenda terem agricol/ cum ceri teren de la stat pe care ai stat ilegal?

CRISTI
21 decembrie 2016
ha

alta necrestina? presedinte care nu e crestin, prim ministru necrestin......cum vine si are barbat sirian? pai asta cu cine tine cu sirienii sau cu romanii?...primim toti sirienii asta semneaza madam asta? romanii sunt condamnati la exterminare?prietena cu gasca constantinescu -mazare de la constanta pai iar cu aia la hora.nene din tot pesd asta e cea mai bine? ve-ti cadea in jos si johanis stie perfect ca romanii nu isi doresc necrestini la putere si is va da acordul numai sa ne arate ca necrestinii conduc romania.devenim pasalic sau etnie germanica?

Ct
21 decembrie 2016
Dodo basitu

Ma animalule tu traiesti in CTA? Atunci trebuie sa stii ca aici sant cele mai multe etnii.. Dar una numai una cea din care esti tu este cea de cacao!!.Dragnea a facut cea mai buna alegere .Aaaa ce trebuia so numeasca dodo pe Ghorghiu?Voi nu ITELEGETI NICI ACUM CA ATI FOST CIURUITI DE LIVIU? BA PANARAMELOR BASISTE II ROG PE LIVIU SA NU VA DEA VOUA DODO NIMIC DIN CE AU PROPUS..VOI MERITATI SAL 600 RON TVA 25 LA SUTA SI AAA SA SUFERITI DIMINUAREA SAL CU 25 LA SUTA PT TOTI BASISTI LIBERALI CU PANARAMA DE DODO IN FRUNTE.

asan
21 decembrie 2016
români sânt hoți

Români sânt hoți de 27 de ani tot fură deaia am ajuns sa avem presedinte neamț si premier turc măcar stim ca turci sânt cinstiți si nu fura ca români

Traieneee
21 decembrie 2016
Tu" erai bun prim ministru"!!!

Doua romanii UNA basista mafiota si una PSD care vrea binele romanului!. In sfarsit romanii au ales corect.Doamna Sevil reprezinta Dodo cea mai cinstita etnie care traieste in CTA.Tu esti un gunoi la fel.si partidul adumatura mafiota care ne a condus 10.ani prin basescu a carui sluga esti in continuare

Ct
21 decembrie 2016
Romani prosti

Daca a existat vreo data un prim ministru marioneta atunci dodo stie cel mai bine...Asta era panarama cel mai prost prim min din istoria BOC marioneta basista..in plm

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.255 secunde