Concurs UPSC cere protejarea spațiilor verzi din Constanța

421

Articole de la același autor

UPSC a abordat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, problema legată de construirea, pe spațiile verzi ale Constanței, a cât mai multor imobile. În acest sens, UPSC susține demersul intitulat "Cancerul spațiilor verzi atacă municipiul Constanța", inițiativă prin care, "se dorește modificarea legislației în construcție, astfel încât să nu se mai distrugă spațiile verzi din apropierea locuințelor".
Candidatul UPSC la Primăria Constanța, Marius Pricopie a ținut să menționeze și faptul că, potrivit ultimelor date, "unui constănțean nu îi revin nici măcar patru metri pătrați de spațiu verde, și asta în condițiile în care, din 2010, conform normelor UE, unui locuitor trebuie să-i revină 20 de metri pătrați".
Mai mult decât atât, UPSC a apelat și la câteva organizații nonguvernamentale pentru susținerea demersului inițiat, dar a semnat și câteva adrese înaintate Primăriei Constanței, Agenției de Protecție a Mediului Constanța și Institutului de Sănătate Publică București. "Ne dorim să modificăm Legea 24/2007 și să împiedicăm și demararea lucrărilor la acele construcții care ar urma să se construiască pe spațiile verzi ale constănțenilor".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9152 secunde