Ursul din pădure și mierea lui Dragnea

1203
8
Ursul din pădure și mierea lui Dragnea - 1-1483966760.jpg

Articole de la același autor

Dragnea începe să își prindă nasul în găurile bugetului țării, de acolo de unde trebuia să curgă laptele și mierea pentru poporul român. Sacul promisiunilor electorale a fost deșertat pe masa românilor într-o campanie electorală condusă sub aburii populismului și ai demagogiei. Odată linia parlamentară trasă, Dragnea și pesediștii săi s-au trezit surprinși de proporțiile propriilor minciuni, conștienți fiind că ar pune țara pe chituci dacă ar lansa la apă toate poveștile electorale.


Așa că Dragnea încearcă să amăgească memoria și inteligența alegătorilor, declanșând o vânătoare de vrăjitoare. Bineînțeles, eterna și fascinanta poveste a grelei moșteniri vine ca o mănușă pe ghearele hulpave ale pesediștilor, care ar da, dar n-au de unde, și ar face, dar n-au cu ce. Devine iconică imaginea lui Dragnea, cu mustăcioara îmbibată în lacrimi, jelind la căpătâiul defunctului Guvern, care l-a tras pe pix cu 10 miliarde de lei. Exact banii necesari pentru acele măsuri mesianice pentru românii care nu vor mai plăti taxe și impozite, care vor avea salarii și pensii elvețiene. 


Copleșit de povară, Dragnea cere comisie parlamentară pentru a investiga și cerceta gaura din buget. Ce a făcut Cioloș cu banii, unde i-a dus sau pe ce i-a cheltuit? Cum a putut să lase noul Guvern cu o asemenea piatră de moară legată de gâtlejul gros al PSD?


În realitate, banii aceia nu au existat niciodată și nici nu au fost prognozați în vreun buget. Dragnea a vândut pielea ursului din pădure, iar acum nu mai găsește ursul. Așa că inventează povești vânătorești și cere comisii parlamentare pentru a găsi braconierul care i-a împușcatul ursul. Sau poate ursul a halit mierea toxică a campaniei electorale iar acum zace în vreun bârlog cu spume la gură.



Comentează știrea

Sindbad
9 ianuarie 2017
Proces verbal de predare-primire...

Incepe circoteca...si atacul prostimii, devierea atentiei, greaua maostenire, etc. Ciolos i-a furat impreună cu sorosistii lui, Ciolanis cu nșpe case, etc...Oteveii incep: Are dreptate Dragnea, au furat ăia banii, nu are acum. A dat la televizor. Cum n-ați văzut? Asa zicea și Ponta. Cei care țin bugetul actual sunt tot mai puțini. Probabil, ptr. a da prostimii și fără a atrage atenția, ne vom imprumuta cu scadența la 5-10 ani, pt. a ține mocangii fericiti, si copiii nostri vor achita nota de plată. Tineretul care nu a iesit la vot, mulți fără bacalaureat, dornic însă de facultate, nu, dna Cati? lipsit de orice calități moral-civice, va continua aceiași politică de mocangeli, pomeni, fără idee de cauză-efect.

Liviu
9 ianuarie 2017
Trebuie ca votantii basistipnl pmp usr

Sa renunte la cele 102 taxe care deja au fost eliminate votantii pmp pnl usr.1450 ron de la 1 feb....parca era vorba de ursul si mierea!.Pardon voi meritati urina de la urs sau kacatu ..

Liviu
9 ianuarie 2017
Trebuie ca votantii basistipnl pmp usr

Sa renunte la cele 102 taxe care deja au fost eliminate votantii pmp pnl usr.1450 ron de la 1 feb....parca era vorba de ursul si mierea!.Pardon voi meritati urina de la urs sau kacatu ..

sorin
10 ianuarie 2017
pt liviu

daca stia mata ce prost are la usa mai bine te facea un kkt la gard. dar cum si mata e vreo proasta psdista e de inteles cum de-ai aparut tu

lklklk
10 ianuarie 2017
lkjlkj

kjlkjlk

Hollywood
10 ianuarie 2017
Lucrare

Pe Dragnea l-au lucrat colegii din interior, lăsându-l să-și rupă gâtul ieșind la rampă cu aberațiile astea. Colegii ăia acum probabil chicotesc sub plapumă. Bre nea șef de partid, creșterea economică (la care ți-au curs balele pe cămașă) este una, bugetul este alta. Povești diferite, cărți diferite, autori diferiți. Se învață în primul an la Economie. Nu știai atâta lucru elementar? Sper să faceți comisia aia de anchetă cu care amenințai plin de spume la bot, ca să vadă și membrii/simpatizanții psd ce praf și muci sunteți acolo la vârful partidului. Dar până una-alta se apropie 1 Februarie și lumea așteaptă măririle alea de care vorbeați în ședința de guvern. Plm.

Cristi
11 ianuarie 2017
Lucru la domiciliu

Lucru la domiciliu, part-time. Avem nevoie urgent de persoane care vor sa lucreze acasa cate 2 ore pe zi si sa castige bani. Conditii cerute: calculator, conexiune la internet. Cand doriti informatii mai multe, cereti detalii la adresa de email:[email protected]

mincimosi si infractori
15 ianuarie 2017
rusine nationala

Un partid de mincinosi in funte cu mitomanul Ponta si de infractori in frunte cu Dragnea care au prostit votantii cu ajutor social, astfef s-a format guvernul asistatilor sociali care conduce Romania

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2648 secunde