USL merge împreună la Constanța, separat la Mangalia

448
1
Reprezentanții PSD Constanța au făcut public, ieri, modul în care vor participa la alegerile locale din iunie.
Astfel, potrivit secretarului general al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, în opt localități constănțene, PSD va merge pe liste separate și nu sub sigla USL. Aceste localități sunt: Năvodari, Agigea, Fântânele, Grădina, Mihail Kogălniceanu, Topalu, Deleni și Negru Vodă. În alte 47 de localități, social democrații vor merge pe liste comune alături de colegii de alianță, PNL și PC. În 12 localități din județ, încă se mai fac sondaje pentru a se putea stabili strategia de campanie.
Referitor la orașele Mangalia și Medgidia, pesediștii constănțeni au spus că cele două localități au un regim special, fiind municipii. Pentru Mangalia, în principiu, candidatul desemnat va fi Mihai Claudiu Tusac dacă se va dovedi că stă cel mai bine dintre cei social-democrații aflați în sondaj. În ceea ce privește localitatea Medgidia și aici încă se mai fac sondaje, rezultatele urmând să fie aflate în scurt timp.
Pe de altă parte, după cum deja se știe, Nicușor Constantinescu va fi candidatul USL pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean Constanța iar Radu Mazăre este candidatul USL pentru Primăria Constanța.
În ceea ce privește strategia adoptată pentru alegerile din data de 10 iunie, PSD Constanța nu va angaja vreo firmă specializată în astfel de evenimente, director de campanie la nivelul județului fiind desemnat Nicușor Constantinescu.

Comentează știrea

Malasorte
27 martie 2012
Si noi pe cine votam

Este incredibila aceasta alianta USL. Ne-am luptat atatia ani sa-l dam jos pe Mazare de la Primaria Constantei si acum reprezinta 2 partide. intrebarea mea este noi constantenii cu cine votam...ca variante nu prea avem ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde