Trădare în PDL Constanța: doi primari au fugit la PSD

1600
10

Doi dintre primarii PDL au ales, ieri,  să-și trădeze partidul care le-a adus victoria în alegerile din 2008 și au trecut în barca PSD. Este vorba despre primarul localității Hârșova, Tudor Nădrag și cel al localității Ion Corvin, Dumitru Nedea.
Cei doi primari au fost, ieri, alături de noii lor șefi de la județ, respectiv de prim-vicepreședintele PSD Constanța Nicușor Constantinescu și secretarul general al PSD Constanța, Cristinel Dragomir care au anunțat că cei doi vor candida din partea PSD la alegerile din 10 iunie.
Primarul orașului Hârșova, Tudor Nădrag, a afirmat în cadrul conferinței de presă de ieri că PSD i-a fost alături încă din 2008, când inițial trebuia să candideze la funcția pe care o ocupă astăzi din partea aripei social democrate, însă din cauza unor probleme a ajuns să fie candidatul PDL. Nădrag s-a declarat mândru să fie membru PSD și nu a dorit să facă prea multe comentarii vizavi de plecarea sa din PDL.
"Nu vreau să vorbesc de rău Partidul Democrat Liberal, nu vreau să arunc cu noroi în foștii mei colegi. L-am informat despre plecarea mea pe președintele PDL Con-stanța Gigi Chiru, i-am explicat și motivele. Pot doar atât să spun, că cei de la Consiliul Județean Constanța m-au ajutat foarte mult să realizez proiectele propuse pentru localitatea mea. Nu același lucru îl pot spune despre PDL care deși este la guvernare nu m-a ajutat cu mare lucru. Din aceste considerente plec liniștit la PSD, consider că nu am niciun fel de obligație față de PDL", a declarat primarul Tudor Nădrag pentru "Cuget Liber".
Edilul din Hârșova a mai ținut să precizeze că, pentru el prioritate au cetățenii care i-au acordat votul de încredere și cărora le-a făcut anumite promisiuni în urmă cu patru ani.
La rândul lui, primarul din Ion Corvin, Dumitru Nedea a spus că a fost sprijinit mult mai mult în proiectele comunității de reprezentanții Consiliului Județean Constanța decât de cei de la PDL.
Ca o diferență între cei doi primari, dacă Tudor Nădrag va fi nevoit să-și dea demisia din PDL, Dumitru Nedea nu mai trebuie să facă acest lucru deoarece el a fost exclus din PDL în urmă cu ceva timp.
Prietenia dintre cei doi primari și conducerea PSD Constanța a fost dată pe față ieri și de Nicușor Constantinescu care a dezvăluit de ce a ținut secretă relația partidului cu cei doi primari democrat-liberali.
"Atât Tudor Nădrag, cât și primarul localității Ion Corvin, Dumitru Nedea, au fost alături de PSD Constanța de mai mult timp, însă nu am făcut public acest fapt pentru a nu-și periclita mandatele. De astăzi însă, cei doi au devenit, oficial, membri PSD", a spus Nicușor Constantinescu.
Pe de altă parte, cei doi edili nu sunt singurele achiziții ale celor de la PSD Constanța. Astfel, după cum au dezvăluit șefii PSD Constanța, alți doi primari au deja adeziuni la acest partid. Este vorba despre primarul comunei Vulturu, Eugen Marius Berbec (PNȚCD) și primarul comunei Tortoman, Lucian Chitic (PER).
Mai mult, prim-vicepreședintele PSD Constanța a declarat că aceștia ar putea să nu fie singurele achiziții noi ale filialei de la malul mării deoarece mai există primari de la PDL care și-au exprimat intenția de a trece la PSD.



Comentează știrea

rex
26 martie 2012
jos ciuma portocalie

Asta confirma viziunea voastra dintr-o stire de ieri : randurile psd-ului se subtiaza, intradevar s-au mai subtiat un pic si se va mai subtia in viitor in acelasi mod.

nicusor
27 martie 2012
tradare

Si daca nu vi-a mai placut in PDL ,nu era mai bine sa va retrageti din politica? Sa va gasiti un alt "loc de munca"?In felul acesta v-ati fi intretinut din propriile surse ,nu din banii nostri.Din cite vad eu orasul are nevoie de o curatenie generala. Asadar ,pune mina pe matura si lasa-te de politica. Oruicum nu vei straluci,indiferent de partid..

navetistul tradator
27 martie 2012
gunoaie duse de vant

Asemenea dezertari sunt frecvente in politicianismul romanesc.Lipseste o lege care sa sanctioneze navetismul politic dar si responsabilitatea cetateneasca a electoratului.Nu ne place,dar este (inca)un fenomen natural in politva nenanturala dusa de partidele "noastre".

serban_flori
27 martie 2012
PDL??CHIRU??

PAI... DOMNILOR .. CU ASA PRESEDINTE LA PDL . PLEACA TOTI MEMBRII. MAI BINA SA PLECE CHIRU DECIT ACESTI OAMENI VALOROSI,JOS CU PREFACUTUL CHIRU CHRISTIAN GIGICA.ASTA E UN GOLAN TIGAN MIZERABIL . HAI SA VEDEM CE V-A IESI DIN POVESTEA ASTA... DAR SIGUR ACEST OSPATAR DE MINA A 2-A NU ARE STOFA

serban_flori
27 martie 2012
PDL??CHIRU??

PAI... DOMNILOR .CU ASA PRESEDINTE LA PDL . PLEACA TOTI MEMBRII. MAI BINA SA PLECE CHIRU DECIT ACESTI OAMENI VALOROSI,JOS CU PREFACUTUL CHIRU CHRISTIAN GIGICA.ASTA E UN GO.. TI.. MIZ . HAI SA VEDEM CE V-A IESI DIN POVESTEA ASTA... DAR SIGUR ACEST OSPATAR DE MINA A 2-A NU ARE STOFA

serbanflori
27 martie 2012
PDLCHIRU

PAI... DOMNILOR .CU ASA PRESEDINTE LA PDL . PLEACA TOTI MEMBRII. MAI BINA SA PLECE CHIRU DECIT ACESTI OAMENI VALOROSI,JOS CU PREFACUTUL CHIRU CHRISTIAN GIGICA.ASTA E UN GO.. TI.. MIZ . HAI SA VEDEM CE V-A IESI DIN POVESTEA ASTA... DAR SIGUR ACEST OSPATAR DE MINA A 2-A NU ARE STOFA

un locuitor al orasului hirsova
27 martie 2012
tudor nadrag

D-le primar, ar fi cazul sa-ti dai demisia de onoare, sa-ti fie rusine, cu ce minciuni mai vii in fata locuitorilor, te intreb ce ai realizat pentru oras, pentru tine da, ai facut ce sti ai varuit ... la ce pricepi ,data trecuta a vorbit pentru tine dl. Marinescu , acum cine va vorbi?AI FOST O RUSINE PENTRU ORAS.

ioan
27 martie 2012
PDL

Au facut ceea ce trebuia sa faca, bravo lor! PDL nu este un partid serios, dovada e faptul ca nu i-a ajutat cu mai nimic sa realizeze ce au promis in campania electorala. Tot ce au realizat si nu putine lucruri pe o asemenea criza, au realizat prin forte proprii si cu ajutor din partea Consiliului Judetean, dominat de PSD in judetul nostru. Asa ca inca odata bravo!

SERBAN FLORICA
27 martie 2012
spulberat la pdl

ASA SE DUCE DE RIPA TOT PDL-UL CU ACEST PRESEDINTE DE NIMIC

vanu
28 aprilie 2012
las

primarul com rasova este un las a fost la psd 8ani la pdl si acum 2012 la psd.neamtu mihalache confunda comunitatea cu turma lui.jos urechila este urat cu draci.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5193 secunde