Uleiul de pește te face mai sănătos și mai inteligent

436
Uleiul de pește te face mai sănătos și mai inteligent - uleidepeste-1332791875.jpg
Consumat cu regularitate, uleiul de pește reprezintă ingredientul perfect pentru a avea un organism puternic, o minte sclipitoare și pentru a rezista oboselii și stresului. Uleiul de pește conține Omega 3, acizi grași care luptă împotriva bolilor de inimă și reglează valoarea colesterolului. Omega 3 mai ajută și la arderea rapidă a grăsimilor și, implicit, la îndepărtarea celulitei. O capsulă de ulei de pește pe zi te poate ajuta să ai un sistem imunitar puternic și să faci față cu brio gripelor și răcelilor. Totodată, acest ingredient are proprietăți antiinflamatorii și este eficient în reducerea inflamațiilor din țesuturi și sânge, tratează reumatismul și atenuează depresia, oboseala mintală, stresul și alte tulburări nervoase.
În plus, deficitul de atenție cunoscut drept ADHD poate fi ameliorat cu ulei de pește datorită concentrației mari de acizi grași și este recomandat femeilor însărcinate pentru dezvoltarea mintală a viitorului bebeluș.
De asemenea, uleiul de pește ajută și la îmbunătățirea calității pielii uscate, lipsite de strălucire și contribuie la menținerea frumuseții părului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5183 secunde