USL va merge pe mâna lui Crin Antonescu la eventualele alegeri prezidențiale

312
2
USL va merge pe mâna lui Crin Antonescu la eventualele alegeri prezidențiale - crinantonescu-1342430929.jpg
Crin Antonescu va fi candidatul USL la alegerile prezidențiale anticipate, în cazul în care Traian Băsescu va fi demis la referendum din postul de președinte, a declarat președintele PSD, premierul Victor Ponta.

El a adăugat că alegerile prezidențiale vor fi organizate în acest caz în septembrie sau octombrie, fără ca la acest moment să există o decizie.

Ministrul delegat pentru Administrație Publică, Victor Paul Dobre, a declarat recent că Guvernul va organiza alegeri prezidențiale anticipate, conform legii, într-un termen maxim de 90 zile de la data referendumului, dacă populația se va pronunța prin vot pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. 

Comentează știrea

gina
16 iulie 2012
nu ne intereseaza asta

in momentul de fata ,suntem interesati ca sa il dam jos pe tiran ! Ce va mai fi vom vedea dar avem o prioritate : Da pt BASESCU !

Ion
18 iulie 2012
Inca mai doresti USL la putere?

Daca ii interesa poporul Roman nu faceau acesta debandada!Cit va urca Euro?Ce credibilitate va mai avea USL pe plan international?Vom ajunge mai rau ca Grecia!!SI MAI VOR SA IA DREPTUL LA VOT LA MILIOANE DE ROMANI!Chiar nu va dati seama ?Cei care au datorii in euro vor fi falimentati si Comunitatea Europeana care ne tine in spate o sa-si ia mana de pe noi!O sa fie dictatura! Pregatitiva bagajele !Ne vor scoate afara din propria tara! Chiar nu se putea astepta pina la alegeri?Sau un popor saracit este mai usor de pacalit?.....Ce vor face copii nostri cu asemenea dictatori?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2333 secunde