"Obiectivul meu este câștigarea referendumului"

380
1
Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că obiectivul său este câștigarea referendumului din 29 iulie, deși mulți mizează pe faptul că este erodat de problemele prin care a trecut alături de guvern și de majoritatea parlamentară într-o perioadă de criză economică.

"Aș vrea să spun că ceea ce a făcut USL nu este cinstit. Nu este cinstit să ai ca obiectiv acapararea integrală a instituțiilor statului și punerea lor la dispoziția partidului și pentru a legitima această incorectitudine și lipsa de democrație să începi să te ascunzi în spatele votului popular", a spus Traian Băsescu.

Comentează știrea

exocet
13 iulie 2012
rusine USL

azi la constanta mare miting mare cu participarea lui ponta,crin mazare umflatul ala de constantinescu toata mafia.Ca sa fie siguri de prezenta cat mai mare obliga toata primaria si tot DJP constanta care numai DJP(directia judeteana de paza )are vrea 800 angajati ii obliga mai bine zis forteaza sa vina la miting sub amenintarea ca daca nu sant prezenti sa-si scrie demisia asta le cere dl. JURCA lucian directorul DJP care este numit binenteles politic facan parte din staff-ul PSD .retraiesc momentele can pe timpul lui Ceausescu mergeam cu japca la 23 august. nu il simpatizez pe basescu dar caracatita psd-ista de la Constanta foloseste practici murdare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.322 secunde