Declarație-șoc a Elenei Udrea:

"Capul președintelui costă peste 20 milioane euro. USL, dispusă să plătească din bani publici"

383
Fostul președinte al PDL București, Elena Udrea, afirmă, comentând costurile legate de organizarea referendumului de demitere a șefului statului, că USL este dispusă să plătească din bani publici cele peste 20 de milioane de euro.
"Capul Președintelui costă peste 20 de milioane de euro. Un preț pe care USL este mai mult decât dispus să-l plătească din bani publici. Ce pensii, ce salarii?", scrie Udrea, într-o postare pe Facebook.
Ministrul delegat pentru Administrație Publică, Victor Paul Dobre, a confirmat că Guvernul va cheltui o sumă estimată la acest moment de 95 milioane lei pentru organizarea referendumului de demitere a președintelui Traian Băsescu, banii urmând să fie alocați din Fondul de rezervă bugetară.
Guvernul s-a reunit, sâmbătă dimineață, în ședință extraordinară, pentru a adopta hotărârile de organizare a referendumului de demitere a șefului statului.
Surse oficiale au declarat agenției Mediafax că Guvernul a calculat cheltuielile aferente referendumului de demitere a președintelui la circa 95 milioane lei, mai mult ca în 2007, dar în condițiile în care sunt deschise secții de vot și în străinătate, urmând ca unele circumscripții să fie "redesenate".
În 2007, la primul referendum de demitere din funcție a președintelui Traian Băsescu, Guvernul a anunțat costuri de 60 milioane lei pentru organizarea scrutinului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : BĂSESCU, din nou la POPOR
Pagina a fost generata in 0.5279 secunde