Ion Mincă:

"Nu l-am vrut viceprimar pe Maganu"

620
Membru al Comisiei Economice, consilierul local PRM Ion Mincă a declarat, pentru publicația "Gazeta de Sud", că s-a opus alegerii lui Bogdan Maganu ca viceprimar al Mangaliei, pentru că, la rândul său, pesedistul a votat împotriva sa. Mai mult, spune Mincă, noul viceprimar i-a sugerat fostului edil, Mihai Claudiu Tusac, să îi dea atribuții umilitoare peremistului.
"Și Maganu a votat împotriva mea, ba mai mult, el i-a dat sugestii lui Tusac să nu primesc atribuții și să fiu trimis la biobază, să supraveghez câinii maidanezi. De altfel, viceprimarii care s-au perindat la Primărie, mulți la număr, n-au primit decât atribuții hazlii ori umilitoare, cum ar fi număratul pescărușilor, al valurilor, asigurarea hârtiei igienice în grupurile sanitare ale Primăriei etc. Așa că nu este exclus ca noul viceprimar să primească ceva amuzant de făcut", a declarat Mincă.
Peremistul a mai declarat că sunt reale zvonurile potrivit cărora "majoritatea USL" din Consiliul Local s-ar lupta pentru ca pedelistul Paul Foleanu să nu fie validat. Mincă este de părerea că membrii USL din CL "nu mai au nevoie de un al șaselea pedelist", pentru că acesta le-ar încurca "ploile".
"Este posibil să se întâmple acest lucru, mai ales că nu au nevoie de un al șaselea pedelist. S-a format, deja, majoritatea în Consiliu", spune Mincă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.276 secunde