Traian Băsescu a venit la Palatul Cotroceni

379
1
Traian Băsescu a venit la Palatul Cotroceni - basescu34896700-1341654483.jpg
Președintele suspendat, Traian Băsescu, a venit, în această dimineață, la Palatul Cotroceni, la volanul autoturismului Logan. El a plecat de la Vila Lac a volanul autoturismului Logan, iar după circa 10 minute a ajuns la Palatul Cotroceni.
Autoturismul președintelui suspendat a fost însoțit, cum prevede legea, de un autoturism al SPP. Traian Băsescu a salutat, din mașină, jurnaliștii aflați la ieșirea de la Vila Lac, la fel ca și pe cei de la intrarea Marinescu a Palatului Cotroceni.

Traian Băsescu a fost suspendat din funcția de președinte, seara trecută, de Parlament, cu 256 de voturi "pentru". El a atacat decizia la CC, menționând că face acest lucru pentru a epuiza și ultima cale de atac. Băsescu preciza, vineri seară, că se va gândi, în weekend, ce strategie va aborda în campania pentru referendum. El preciza că este posibil să meargă la Neptun, cu familia, în weekend.


Comentează știrea

mereu .....
8 iulie 2012
....greu.

......de ce nu se duce la el acasa?...se invarte contoarul la apa la lumina,mancarea numai este moca,consilierii nu sunt langa el,etc.....cotroceniul este a romanilori....sa plece de acolo.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : BĂSESCU, din nou la POPOR
Pagina a fost generata in 0.5865 secunde