USR face plângere penală împotriva ministrului Marius Budăi

180
USR face plângere penală împotriva ministrului Marius Budăi - vladgheorgheusr-1689171438.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe a anunțat, marți, că depune plângere penală împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi, în legătură cu ordinul prin care ministerul a încheiat acordul cu Centrul de Resurse Juridice (CRJ), care a semnalat ororile din azilele groazei.


„Cei care torturau bătrânii au fost înregistrați când spuneau că trebuie să-i dea afară de la minister pe cei care au făcut verificarea și care aveau și obligația juridică să facă verificările și cei care până la urmă au făcut și plângerile care au generat tot. Imediat după asta, au fost și dați afară cei de la Centrul de Resurse Juridice, adică cei care făceau verificarea. De cine au fost dați afară? De ministru, de ministrul Budăi. Dacă crede cineva că este o totală coincidență că ăia vorbeau în interceptări că trebuie să scape de cei care verifică și după aia verificatorii au fost dați afară tocmai că îi prinseseră cum torturează bătrâni, eu nu cred”, afirmă Vlad Gheorghe într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.


„Fac plângere penală pentru că nu trebuie să scape șefii de sus. Pușcărie pentru toți! Nici măcar nu au avut bunul simț să-și ceară scuze, să-și dea demisia măcar până vin procurorii să-i ridice. Toată lumea vrea să fie în funcție. Să explice cum a dat ordinul prin care i-a dat afară pe cei care au descoperit lucrurile acelea oribile”, mai afirmă europarlamentarul USR.


Centrul pentru Resurse Juridice îi cere premierului Marcel Ciolacu, într-o scrisoare deschisă, să-l demită pe ministrul muncii, Marius Budăi, acuzat că a denunțat unilateral acordul de colaborare pentru vizitarea inopinată a azilelor de bătrâni pe motiv că CRJ nu a blurat imaginea unor beneficiari


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9603 secunde