USR propune cinci măsuri pentru oprirea scumpirilor

146
USR propune cinci măsuri pentru oprirea scumpirilor - catalindrula5-1682350254.jpg

Articole de la același autor

În contextul discuţiilor despre scăderea încasărilor şi “gaura” de 20 de miliarde de lei la bugetul de stat, preşedintele USR, Cătălin Drulă, le propune liderilor PSD şi PNL “să înceapă tăierile cu clientela de partid, abonată la pensii speciale şi privilegii”, conform unui comunicat transmis de Uniunea Salvaţi România.


Preşedintele USR propune cinci măsuri pentru oprirea scumpirilor și începe cu oprirea "risipei" şi folosirea banilor publici în interesul celor care plătesc taxe şi impozite.


El susţine de asemenea reducerea taxelor pe muncă, menţionând că “munca cinstită trebuie răsplătită correct”, iar salariile trebuie să crească astfel încât oamenii să facă faţă scumpirilor.


A trei măsură este atragerea celor 28 miliarde de euro din PNRR pentru digitalizarea de şcoli, construirea de spitale noi şi finalizarea autostrăzilor.


Drulă pledează pentru “mai multe investiţii, mai puţine împrumuturi”, adăugând că România are nevoie de un buget echilibrat.


Iar a cincea propunere constă în stimularea producţiei de bunuri şi servicii în România.


"Cu cât vom avea o ofertă mai mare de produse şi servicii, cu atât preţurile se vor stabiliza şi scumpirile se vor opri", subliniază sursa citată.


USR mai precizează că românii pot susţine măsurile anti-scumpiri prin mesaje trimise pe site-ul https://solutiicorecte.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7775 secunde