USR propune construirea de penitenciare

160
1
USR propune construirea de penitenciare - pvaslui-1484743165.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Salvați România va propune un amendament la legea bugetului național pentru alocarea de resurse în vederea construirii de noi penitenciare, a anunțat, miercuri, deputatul Silviu Dehelean, membru al Comisiei juridice.


"Devine din ce în ce mai clar că scopul PSD nu este cel al grațierii, ci cel al amnistiei, pentru că amnistia este cea care înlătură răspunderea penală și îndepărtează măsurile luate de sistemul de justiție. Acest fapt rezultă din urgența cu care s-a încercat promovarea acestor acte normative și din lipsa totală de transparență cu care s-a lucrat. 


În al doilea rând, o formă de amnistie poate fi realizată și prin dezincriminare și s-ar părea că această dezincriminare se duce în sfera infracțiunilor de serviciu, unde se desfășoară activitatea infracțională sau nelegală a membrilor de partid sau a celor apropiați partidului. (...) Noi considerăm că soluția este construirea de noi penitenciare, iar pentru asta USR va propune un amendament la legea bugetului național pentru alocarea de resurse în vederea construirii de noi penitenciare. 


Solicităm celor de la PSD să sprijine acest amendament, dacă doresc într-adevăr să rezolve această problemă", a precizat reprezentantul USR, într-o conferință de presă.


Acesta a criticat și argumentul potrivit căruia grațierea ar fi justificată prin faptul că populația carcerală este foarte mare. În acest sens, el a invocat experiența altor state, unde aproape 50% dintre cei eliberați s-au întors în termen relativ scurt în închisoare, în condițiile în care criminalitatea a crescut în această perioadă. 




Comentează știrea

Om
18 ianuarie 2017
Penitenciarul : usr, pnl și johanis kw !

De ce să vă gândiți la o lume mai bună, voi vă gândiți doar la : rău și la rele, defapt voi sunteți, reprezentați : răul și relele din România, " țara noastră de glorie, țara noastră cea tâlhărită și jupuită " de voi toți, puși pe căpătuială și înavuțire, voi cei enumerați mai sus ! RUSINEAAAAA ROMÂNIEI, VOI SUNTEȚI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4447 secunde