USR protestează în faţa Primăriei Constanţa: " Ne opunem vânzării plajelor"

285
USR protestează în faţa Primăriei Constanţa:

Articole de la același autor

Consilierii locali USR, împreună cu deputatul Stelian Ion și senatorul Remus Negoi susțin, în aceste momente, o conferință de presă în fața Primăriei Constanța. La eveniment, este prezent și viceprimarul Florin Cocargeanu.


UPDATE - Florin Cocargeanu: "Astăzi, pe ordinea de zi este un punct fierbinte prin care se desăvârșește vânzarea unui teren de plajă din Mamaia. Consilierii se vor opune votând împotrivă și sperăm că și ceilalți consilieri locali care în 2019 s-au opus acestui proiect să voteze la fel ca noi"




Stelian Ion: "Mi-ar fi plăcut să ne întâlnim cu o ocazie mai fericită. Acum se pune la cale încă un tun imobiliar așa cum se făcea pe vremea lui Mazăre și a lui Constantinescu. Este abuz în serviciu. Este o posibilă infracțiune. Astăzi ne aflăm la locul faptei. Chestiunile acestea au fost tranșate încă de la început. Nu poți vinde bucăți de plajă. Justiția a spus clar că este ilegal pentru că se opune Constituția României. Constituția o spune clar că plaja este domeniu public al statului. Nu poate fi vândut. Este un bun cu protecție deosebita. În anii 2000, Radu Mazăre includea în patrimoniul Constanței bucăți întregi de plajă. Ulterior le-a oferit altora. După aproape 20 de ani ne învârtim în cerc și ajungem fix în același loc"




Mirela Garip: "În luna februarie a fost votată oportunitatea de vânzare a acestui teren. PNL și PSD și-au dat mâna. S-au grăbit să introducă pe ordinea de zi astăzi acest proiect. Nu acesta este motivul pentru care acești consilieri au fost votați. Plaja nu este a lor. Plaja este a noastra și trebuie să o lăsăm moștenire copiilor și nepoților noștri. Ei sunt aici să apere interesele cetățenilor. Ei nu fac asta. Să aducă investitori, să facă curat în oraș, să creeze locuri de muncă. Voi nu sunteți acolo să furați. Sunt convinsă că în 2024 constănțenii vor taxa acest proiect"



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4642 secunde