Vadim îl susține pe Ponta la prezidențiale

515
3
Vadim îl susține pe Ponta la prezidențiale - vadimilsustinepeponta-1415118518.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Națională pentru Progresul României a încheiat, ieri, un protocol de colaborare cu Partidul România Mare privind susținerea candidaturii premierului Victor Ponta în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale. Protocolul a fost semnat de președintele UNPR, Gabriel Oprea, și președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

La nivel național, Corneliu Vadim Tudor a obținut 3,68% din voturile valabil exprimate, în timp ce, în județul Constanța el a luat 5,48%. 

Comentează știrea

ION
6 noiembrie 2014
SCARBA

SA-TI FIE RUSINE LACHIOIULE ! AI TRADAT OAMENII CARE AU AVUT INCREDERE IN VRAJEALA TA DE COMUNIST . SPER DIN TOT SUFLETUL SA O IEI IN GURA , SA RAMAI PRIPAS PE DINAFARA. TOTI SAU APROAPE TOTI POLITICIENII DE PANA ACU M NU AU FACUT DECAT SA MINTA SI SA FURE . SUNTETI MAI JEGOSI DECAT CELE MAI MARI SCURSURI ALE SOCIETATII . PACALITI OAMENII AMARATI CU MINCIUNI SI CU PROMISIUNI PE CARE LE UITATI DIN A DOUA ZI . RUSINE SA VA FIE ( DAR VOI NU STITI CE INSEAMNA ACEST CUVANT ) CA DACA STIATI NU ERATI POLITICIENI PEVERSI . SPER SA VINA LA PUTERE O ALTA GENERATIE DE OAMENI MAI DREPTI SI MAI CINSTITI SA DUCA TARA ASTA FRUMOASA CU OAMENI INTELIGENTI ACOLO UNDE II ESTE LOCUL .

admirator
6 noiembrie 2014
"Jos Mafia!"

rosie!

sever
7 noiembrie 2014
psihiatria si bordelul

epoca curvelor si nebunilor. bozgorul si paranoicul se aliaza. de necrezut. cei mai mari dusmani, udmr si extrema dreapta se fac frati!!!!!! iar ponta, matroana, ii primeste cu bratele deschise. cred ca singura solutie pentru salvarea Romaniei este dictatura militara care are dreptul sa-i suprime pe acesti dobitoci si gasca lor fara sa dea socoteala cuiva.

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Cine beneficiază de SALARII MĂRITE
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Nu voi negocia cu niciun politician"
Pagina a fost generata in 2.8587 secunde