Varsami Dan Cojocaru, desemnat la conducerea cinematografiei constănțene

799
1
Direcția Județeană a Distribuției și Exploatării Filmelor (DJDEF) Constanța este o instituție publică de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Constanța.

Luna trecută, managerul Gabriel Tufeanu a solicitat încetarea contractului de management.

Drept urmare, pentru asigurarea unei bune desfășurări a activității era nevoie de numirea unui manager care să asigure conducerea interimară a instituției până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post.

"Având în vedere că Varsami Dan Cojocaru este un tânăr manager care se poate implica în activitatea de dezvoltare a instituției, dată fiind experiența amplă pe care o are atât în domeniul teatrului cât și în cel al televiziunii, considerăm oportună numirea acestuia în funcția de mana-ger interimar al Direcției Județene a Distribuției și Exploatării Filmelor Constanța", se arată în raportul întocmit de directorul Direcției de Coordonare Instituții Subordonate din cadrul CJC, Carmen Vasile și înaintat consilierilor județeni.

În aceste condiții, în cadrul ședinței ordinare din această lună, aleșii județeni au supus la vot alegerea lui Varsami Dan Cojocaru în funcția de manager, el fiind desemnat cu unanimitate de voturi.

Remunerația managerului interimar este cea prevăzută în statul de funcții aprobat pe anul 2012 pentru Direcția Județeană a Distribuției și Exploatării Filmelor Constanța. În consecință, potrivit documentului, Varsami Dan Cojocaru va beneficia de un salariu brut în valoare de 2.196 lei.

Noul manager are 44 de ani iar potrivit CV-ului său, a absolvit, în 1986, Liceul Industrial nr. 4 Constanța, iar în 1995 Universitatea Hyperion - Facultatea de Arte.

Comentează știrea

aaa
20 august 2012
competentze tomitane

ce tare, de la liceul industrial la "facultatea de arte" a marii universitati hyperion

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2622 secunde