Vârstnicii Mangaliei, recompensați de primarul Cristian Radu

106
Vârstnicii Mangaliei, recompensați de primarul Cristian Radu - mangalia-1380303536.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a oferit persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori și un ajutor financiar. În acest mod, s-au bucurat de recunoștința autorităților locale 12 persoane care au împlinit 70 de ani, 6 persoane de 80 de ani, 4 persoane de 85 de ani, precum și o personă care a împlinit 90 de ani, dar și alte trei familii, care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie. 

În discuția cu vârstnicii orașului, edilul Cristian Radu le-a vorbit acestora despre înființarea unei structuri de control a Primăriei, care să verifice activitatea Asociațiilor de Proprietari. 

"Mă voi implica personal ca lucrurile în această direcție să urmeze un curs firesc, eliminând astfel divergențele dintre locatari și președinții asociațiilor. Totodată, doresc să vă informez că toate punctele termice vor fi racordate la gaz în iarna acestui an, iar anul viitor vom avea un preț mai mic al gigacaloriei în orașul nostru", a precizat primarul Mangaliei. 

În aceeași zi, edilul Cristian Radu a înmânat diplome de merit și cadouri unui număr de nouă membri ai Clubului Pensionarilor, care s-au clasat pe locuri fruntașe la concursurile de șah, table și tenis de masă. Competițiile se înscriu în seria manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, care se va sărbători pe 1 octombrie. 

Clubul Pensionarilor din Parcul Balnear Mangalia a fost reamenajat, recent, prin schimbarea pavimentului, reparații la acoperiș, precum și modernizarea căilor de acces în clădire. 

"Mă bucur că aici vă puteți petrece timpul liber în cel mai plăcut mod, iar banii nu sunt irosiți pe proiecte păguboase. În aceste direcții trebuie să meargă banul public, iar dumneavoastră, cei care ați muncit o viață întreagă pentru acest oraș să beneficiați din plin de sprijinul nostru", a mai precizat primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.279 secunde