Vasile Blaga, candidatul Coaliției pentru șefia Senatului

1720
Vasile Blaga, candidatul Coaliției pentru șefia Senatului - blaga-1322478321.jpg
Partidele de la putere îl propun pe Vasile Blaga pentru șefia Senatului. Conducerea PDL a votat în unanimitate susținerea sa. Potrivit Mediafax, UDMR ar fi cerut un minister în plus pentru a renunța la un candidat propriu. Senatul ar putea vota, astăzi, noul președinte.

Vasile Blaga este candidatul Coaliției la șefia Senatului. Partidele din Opoziție au ajuns la un compromis pentru funcția de președinte al camerei superioare, după ce liderii UDMR au pus condiții pentru a susține candidatul PDL.

Liderii Coaliției ar fi trebuit să stabilească în ședința de luni dimineață susținerea unei candidaturi comune la funcția de președinte al Senatului, în condițiile în care PDL revendică acest post, dar și UDMR a revendicat poziția.

Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, că, în ședința Coaliției, membrii acesteia "s-au certat" pe tema candidaturii la șefia Senatului. Conform surselor citate, în cadrul acestor discuții UDMR ar fi solicitat "anumite lucruri" în schimbul renunțării la pretenția de a-i reveni funcția de președinte al Senatului, "eventual conducerea unui nou minister".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5408 secunde