Vasile Blaga vine la Constanța să analizeze situația filialei de la malul mării

150
Vasile Blaga vine la Constanța să analizeze situația filialei de la malul mării - vasileblaga-1358171036.jpg
Liderul organizației PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru, a declarat, luni, înainte de ședința Biroului Permanent Național al formațiunii, că în opinia sa fostul vicepreședinte democrat-liberal Sever Voinescu ar trebui exclus din partid pentru ca a făcut campanie electorala la alegerile parlamentare pentru un candidat al PP-DD, potrivit Agerpres. 

La randul sau, liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat, tot luni, înaintea ședinței BPN, ca exista o solicitare din partea organizatiei Constanta de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta va fi discutata joi, la Constanta, când se va analiza situația din filială.

"Nu mai departe decât joi când vom analiza situația din Constanta pe baza unui program stabilit o sa discutam la fata locului și după ce vom avea toate punctele de vedere luni o sa facem propunerile necesare in BPN, astăzi nu", a precizat Blaga, întrebat daca se va discuta in ședința BPN de astăzi excluderea lui Sever Voinescu, potrivit Medafax.

Întrebat dacă Voinescu se situează în afara partidului din acțiunile sale, Blaga a răspuns: "Nu m-aș fi așteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepreședinte, să facă campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutam toate lucrurile acestea cu toate datele săptămâna viitoare".

Sever Voinescu este acuzat că i-a făcut campanie electorală candidatului PP-DD, Maria Stavrositu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3696 secunde