Vergil Chițac: „Candidez pentru al doilea mandat de primar”

1298
Vergil Chițac: „Candidez pentru al doilea mandat de primar” - chitac-1710525221.jpg

Articole de la același autor

Primarul Vergil Chițac a anunța oficial, pe pagina sa de Facebook că va candida pentru încă un mandat la Primăria municipiului Constanța.


“Candidez pentru al doilea mandat de primar. Pentru că lucrurile mari nu se fac peste noapte și fiindcă prin ambiție, curaj și multă muncă am demonstrat că pot schimba paradigma delăsării și a lipsei crase de viziune administrativă a celor trei decenii de după 1990.


Îl felicit totodată și pe domnul Florin Mitroi pentru nominalizarea drept candidat PNL la președinția Consiliului Județean. Am maximă încredere în domnia sa, în principiile în care crede și în rezultatele excelente obținute ca primar al comunei Valu lui Traian. Privesc cu optimism și entuziasm spre oportunitățile care ni se deschid.


Așadar, continuăm lucrurile bune începute în Constanța. În oraș și în tot județul. Mulțumesc pentru încredere Partidului Național Liberal, domnului Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, și echipei care muncește zi de zi la proiectele de dezvoltare ale Constanței. Vă asigur că nu sunt deloc puțini.


Ne așteaptă o campanie grea și gălăgioasă, dar, după cum știm, într-un final binele și adevărul vor triumfa”, a transmis candidatul PNL la Primăria Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5077 secunde