Vești bune pentru locuitorii cartierului "Steaua de mare", din Agigea

531
Locuitorii cartierului rezidențial "Steaua de mare", din Agigea, vor putea spune că, de astăzi, fac parte dintr-o Românie europeană, furnizorul de energie, Enel, urmând a face o vizită în teren pentru a soluționa problema privind iluminatul public.
De aproximativ 20 de ani, această regiune, situată la o aruncătură de băț de municipiul Constanța, nu beneficia de iluminat stradal. În cele 124 de case, locuiesc 450 de persoane, care, odată cu lăsarea serii, erau obligate să nu mai iasă din casă, din cauza lipsei unei surse de lumină pe stradă și a pericolelor asociate cu acest fenomen.
Datorită eforturilor administrației locale, prin intermediul primarului Cristian Cîrjaliu, în urmă cu trei luni, au fost finalizate lucrările de montare a sistemului de iluminat public, fiind necesare doar racordurile rețelei la transformator. Potrivit departamentului de comunicare al Enel Dobrogea, compania și-a luat angajamentul că, în cursul zilei de astăzi, va trimite în localitate, o echipă care va monta contorul și va pune sistemul în funcțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.223 secunde