Vicepremierul Paul Stănescu susține că va demisiona din funcție dacă va deveni inculpat

161
Vicepremierul  Paul Stănescu susține  că va demisiona din funcție dacă va deveni inculpat - vicepremierdemisiepaulstanescu-1516895116.jpg
Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, ieri, că va demisiona din funcție dacă va fi inculpat în dosarul care are ca obiect deturnarea de fonduri de la Consiliul Județean Olt.

"În 2010, Curtea de Conturi a făcut verificări de fond, a spus că totul e în regulă. După aceea, un cetățean a cărui identitate, spune DNA, nu a fost găsită a făcut o sesizare în dosarul cu finanțarea echipei de fotbal Alro Slatina și au început cercetările. DNA Craiova a avut un expert, au verificat dacă există prejudiciu, DNA Craiova a zis că nu există prejudiciu și în baza constatărilor au dat neînceperea urmăririi penale. Pe 17 ianuarie 2018, DNA cere redeschiderea din nou a acestui dosar. Nu știu care e cauza. Mai sunt încă trei auditori de la Curtea de Conturi citați în acest dosar și s-a amânat. Ceea ce vă pot spune eu este un lucru clar: în momentul în care voi deveni inculpat în acest dosar, eu, Paul Stănescu, îi voi pune demisia pe masa prim-ministrului. Asta trebuie să știți de la mine. Declarația mea este o certitudine. Eu cred că totul a fost legal", a spus Paul Stănescu.

Declarația a fost făcută la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde Paul Stănescu s-a prezentat în legătură cu o cerere de redeschidere a urmăririi penale într-un dosar în care este vizat și vicepremierul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0932 secunde