Vicepreședinții Consiliului Județean, la mâna aleșilor

136
Vicepreședinții Consiliului Județean, la mâna aleșilor - cristineldragomircristiandariecj-1429251197.jpg

Articole de la același autor

Ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța se va desfășura luni, 22 aprilie 2014, ora 12, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Proiectele legate de eliberarea din funcție a vicepreședinților CJ, Cristinel Dragomir și Cristian Darie, precum și alegerea noilor șefi ai instituției sunt cele două proiecte supuse atenției aleșilor județeni. 


În cadrul ședinței de luni vor fi aprobate rezultatele evaluării anuale a managerilor instituțiilor de cultură din subordinea CJ. Un al proiect de hotărâre supus votului consilierilor județeni este cel privind eliberarea lui Adrian George Gâmbuțeanu din funcția de director general al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța și numirea lui Daniel Cristu în funcția de director general al RAJDP. Proiectul de hotărâre privind demararea procedurii de concesionare a imobilului Pavilion Expozițional Constanța, imobil aflat în domeniul public al Județului Constanța, este un alt punct pe ordinea de zi. 


De asemenea, va fi supus votului modificarea programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri pentru anul 2015 finanțate din bugetul Consiliului Județean Constanța. Alte puncte de pe ordinea de zi a ședinței de luni se referă la repartizarea unei sume din bugetul Județului Constanta pe anul 2015 Clubului Sportiv Fotbal Club « Farul » Constanța și rectificarea bugetului județean pe anul 2015. În atenția consilierilor se vor afla și proiectele privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Școala Gimnazială Specială Sanatoriu Techirghiol, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli si a Listei de investiții pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori", a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" și bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța.(


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5293 secunde