Vor mai rămâne Cristinel Dragomir și Cristian Darie în fruntea CJC?

308
Vor mai rămâne Cristinel Dragomir și Cristian Darie în fruntea CJC? - sealegcristineldragomircristiand-1429201521.jpg

Articole de la același autor

Luni, 22 aprilie 2014, ora 12, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Ju-dețean Constanța, care se va desfășura în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. Consilierilor județeni li se vor supune atenției proiectele legate de eliberarea din funcție a vicepreședinților CJ, Cristinel Dragomir și Cristian Darie, precum și alegerea noilor șefi ai instituției.

Un alt proiect de hotărâre se referă la regulamentul de funcționare al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța. În atenția consilierilor se vor afla și proiectele privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Școala Gimnazială Specială Sanatoriu Techirghiol, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Maria Montessori", a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" și bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015 pentru Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța.

Proiectul de hotărâre privind demara-rea procedurii de concesionare a imobi-lului Pavilion Expozițional Constanța, imobil aflat în domeniul public al Județului Constanța, este un alt punct pe ordinea de zi. În cadrul ședinței de luni vor fi aprobate rezultatele evaluării anuale a managerilor instituțiilor de cultură din subordinea CJ. Un al proiect de hotărâre supus votului consilierilor județeni este cel privind eliberarea lui Adrian George Gâmbuțeanu din funcția de director ge-neral al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța și numirea lui Daniel Cristu în funcția de director general al RAJDP. De asemenea, va fi supus votului modificarea programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri pentru anul 2015 finanțate din bugetul Consiliului Județean Constanța. Repartizarea unei sume din bugetul Județului Constanta pe anul 2015 Clubului Sportiv Fotbal Club Farul Constanța și rectificarea bugetului județean pe anul 2015 sunt alte puncte de pe ordinea de zi a ședinței de luni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.466 secunde