Echipa interimară a PSD Constanța, stabilită în week-end

363
Echipa interimară a PSD Constanța, stabilită în week-end - echipapsd8-1427308967.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, mai marii PSD de la Constanța se vor întâlni pentru a lua o hotărâre în privința conducerii interimare a Organi-zației Județene a partidului. În urma demisiei lui Radu Mazăre din toate funcțiile din partid, devenind simplu membru de partid, postul de șef al PSD Constanța a rămas vacant. Până în prezent, social democrații au fost zgârciți în declarații, ei evitând să avanseze vreun nume.


Noi echipe se compun și descompun, cert este că cel mai vehiculat nume pentru șefia Organizației Județene a PSD ră-mâne cel al actualului viceprimar Decebal Făgădău, în prezent liderul Organizației Municipale. Contactat telefonic, Decebal Făgădău a declarat că este prematur să vorbească despre așa ceva pentru că deciziile se adoptă mai întâi în interiorul partidului. 


La rândul său, secretarul executiv al PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat că sâmbătă social democrații se vor întâlni și cu parlamentarii partidului. Dragomir a declarat că nu este interesat de șefia Organizației Ju-dețene a PSD, subliniind că și-ar dori să rămână în continuare secretar executiv al partidului. În cadrul întâlnirii, liderii PSD de la malul mării vor stabili componența noii echipe interimare a lui Ponta de la Constanța. Alegerile vor fi, însă, cele care vor valida noua conducere cu care social demo-crații vor merge la următoarele alegeri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Eveniment : Radu Mazăre, din nou la DNA Constanța
Pagina a fost generata in 0.6576 secunde