Viceprim-ministrul Turciei, Veysi Kaynak, vizită de lucru la Constanța

241
Viceprim-ministrul Turciei, Veysi Kaynak, vizită de lucru la Constanța - viceprimministrulturcieiveysikay-1473263349.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța se pregătesc pentru vizita ce o vor face mai multe oficialități în orașul de la malul mării. Astfel, Excelența Sa viceprim-ministrul Turciei, Veysi Kaynak, împreună cu președintele Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă - TIKA, Serdar Cam, și a membrilor delegației însoțitoare vor ajunge, astăzi, la Constanța, după ce, ieri, au fost la București.


Oaspeții vor participa la inaugurarea Grădiniței din cadrul Co-legiului "Kemal Ataturk" din Medgi-dia dotată de către Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă - TIKA și a Complexului Sportiv construit pentru Centrul de Plasa-ment "Micul Rotterdam" din Con-stanța. 


Totodată, pe parcursul vizitei, oficialitățile vor merge la Moscheea "Hunkar" din Constanța și se vor întâlni cu oamenii de afaceri și organizațiile civile. În plus, vor merge la Uniunea Democrată Turcă din România și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din Ro-mânia, după care vor pleca spre Ankara de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1348 secunde