Victor Paul Dobre își dorește o administrație publică la nivel european

313
Ministrul delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, a afirmat, ieri, că își dorește o administrație publică la nivel european, în slujba cetățenilor.
"Ne dorim cu toții să realizăm o administrație publică la nivel european, în slujba și în folosul cetățenilor", a declarat Victor Paul Dobre, cu prilejul participării sale la un seminar internațional desfășurat la sediul Ministerului Administrației și Internelor (MAI).
Acesta a precizat că seminarul se derulează în cadrul Parteneriatului Estic.
"Această acțiune are loc în cadrul Parteneriatului Estic, în care România, ca și alte țări membre, recent membre ale UE, pun la dispoziție experiența parcursului lor în procesul de aderare și integrare în UE, ceea ce înseamnă experiență legislativă, instituțională și dacă vreți trebuie să le punem la dispoziție și bunele și relele", a adăugat Dobre.
La rândul său, vicepreședintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Cristian Roman, a afirmat că administrația publică românească se află într-un continuu proces de modernizare la care contribuie cei din administrația publică centrală și locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3687 secunde