Victor Ponta: "Am semnat moțiunea de cenzură, am spus că o votăm"

168
Victor Ponta:

Articole de la același autor

Parlamentarii Pro România au semnat moțiunea de cenzură și o vor vota "la vedere", a anunțat, ieri, președintele partidului, Victor Ponta.

"Am semnat deja, am depus de săptămâna trecută semnăturile și am spus foarte clar că o votăm. Nu știu cine avea dubii, poate eventual foști colegi de la PSD. Am așteptat ca doamna Dăncilă să vină în Parlament, eu nu aș fi vrut să avem o moțiune de cenzură, aș fi vrut să avem un Guvern restructurat, așa mi-a promis mie doamna Dăncilă în luna august. Din păcate, nu a venit, a și fugit din țară acum, nu știu pe unde e, peste ocean. Cu toată lumea am văzut că a fugit. Nu a fugit singură, a fugit cu Teodorovici, cu Pintea, cu Fifor, cu toată lumea. Neavând Guvern practic, știți că și azi când vorbim nu avem ministru de Interne. În fiecare zi auzim de o nouă nenorocire, de o nouă crimă, de o nouă problemă legată de siguranță și noi nu avem ministru de Interne pentru că doamna Dăncilă e plecată. Nu avem ministru al Educației, nu avem ministru al Energiei, nu avem ministru al Mediului", a afirmat Victor Ponta, citat de Agerpres.

El a spus că în fața acestei situații "de iresponsabilitate", Pro România nu are altă soluție decât să voteze moțiunea de cenzură.

"În fața acestei situații clare de iresponsabilitate și neseriozitate nu avem altceva să facem decât să votăm moțiunea de cenzură. Acum suntem 36 de deputați, după ce 10 deputați ALDE s-au alăturat grupului Pro Europa, probabil încă patru mâine, deci 40 de deputați, senatorii noștri deja au semnat moțiunea, o vom vota și sperăm să avem un Guvern mai bun. Ca și celelalte dăți, o să votăm la vedere. Nu la noi sunt probleme, eu cred că nici la peneliști, nici la useriși, eu zic să vă uitați la partidul domnului Băsescu. Parlamentarii Pro România vor vota toți", a declarat Victor Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7334 secunde