Victor Ponta: Frunda va fi consilierul meu pe probleme juridice

969
1
Victor Ponta: Frunda va fi consilierul meu pe probleme juridice - frundagyorgy-1357480768.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute, într-o emisiune la Antena 3, că fostul senator Gyorgy Frunda va fi consilierul său personal pe probleme juridice.


"Domnul Frunda a acceptat și va fi consilierul meu pe probleme juridice, internaționale și minorități", a spus acesta. 

Totodată, premierul a precizat că deși UDMR este în Opoziție, acesta va avea doi reprezentanți în Guvernul Ponta pentru direcțiile care privesc minoritățile naționale. 

"Eu mi-am asumat responsabilitatea, ca premier, nu ca lider USL, faptul că o să dau un mesaj nu de colaborare cu UDMR, ci de garantare a dreptului minorităților. Întâmplător cea mai mare minoritate este cea maghiară. (...) Mai mult decât secretarul de stat pe probleme ale minorităților de la Ministerul Educației, care a fost întotdeauna de la maghiari și va rămâne de la maghiari, și la relații inter-etnice va fi un secretar de stat tot maghiar. Numai la aceste două direcții guvernamentale, care țin de minorități, sunt maghiari. UDMR este în opoziție. (...) Nu am discutat și nu discut cu UDMR pe alte probleme, dar pe aceste direcții mi-am asumat să discut", a conchis premierul Victor Ponta. 


Comentează știrea

Hanibal
7 ianuarie 2013
Ponta are consilier pe masura sa

Facand abstractie de atitudinea politicianistilor maghiari fata de Romania si Constitutie,se poate afirma ca dl Frunda este un om cu multe calitati profesionale si politice pe care multi politicianisti romani nu le au.De mirare,cum un om de talia lui,poate accepta sa-l slugareasca in calitate de consilier pe un delincvent ca Ponta-copy,desi ne putem explica acest fapt gandindu-ne la zicala "cine se aseamana se aduna".Numirea lui Frunda ridica unele intrebari pe care oricum le punem degeaba deoarece nimeni nu se sinchiseste de ele.Cine l-a autorizat pe Frunda sa reprezinte TOATE minoritatile? Noi stim ce atitudine au avut si au ungurii fata de minoritati,printre care i-au inclus si pe romani.In calitate de consilier pe probleme internationale este clar.Frunda va putea si de acum incolo,la fel ca popa Tokes sa denigreze Romania pe plan international.Iar va jurist si nu numai,Frunda nu scapa nici un prilej sa ne demonstreze de ce trebuie scos din Constitutie articolul privind sintagma de "stat national".Prin numirile facute recent,Ponta-copy a adus UDMR la guvernare,prin usa din dos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.277 secunde