Gheorghe Dragomir:

"Victor Ponta nu are niciun proiect pentru România"

99

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni spun că, din păcate, dincolo de așa-zisa dispută Ponta - Băsescu, prezidențiabilul Partidului Social Democrat, Victor Ponta, nu prezintă niciun proiect pentru cum va arăta România după decem-brie 2014. Ei susțin că dovada o reprezintă declarațiile recente ale președintelui social-democrat care a spus că "votul la alegerile prezidențiale din noiembrie va fi pro Băsescu și anti Băsescu și nu neapărat pornind de la ideologia de stânga sau dreapta".

În acest context, liberalii de la malul mării spun că apropiata campanie pentru alegerile prezidențiale nu are cum să fie pro sau anti Băsescu atâta vreme cât actualul președinte nu este un candidat la alegerile din noiembrie.

"Îi amintim liderului PSD că mandatul lui Traian Băsescu este pe sfârșit și, în mod normal, actualul președinte al României ar trebui să își pregătească retragerea definitivă din spațiul public. În schimb, Traian Băsescu este ținut în viața politică tocmai de Victor Ponta. Acest conflict de fațadă al celor doi nu este decât o strategie prin care Victor Ponta să ascundă faptul că nu are niciun proiect pentru România, iar Traian Băsescu să mai pară a fi un actor politic cu importanță. În acest context, îl întrebăm public pe Victor Ponta, pe cine va desemna premier, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, dintre Ioan Rus, Liviu Dragnea și Traian Băsescu", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

El a reamintit că Alianța Creștin Liberală a anunțat public că sprijină candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și l-a desemnat pe Cătălin Predoiu drept candidat la funcția de premier. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7783 secunde