Gheorghe Dragomir:

"Dacă Iohannis a putut să facă lucruri bune pentru Sibiu, le poate face pentru toată România"

133

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni consideră că profesionalismul dovedit, calmul și echilibrul abordărilor sociale și economice ale lui Klaus Iohannis vor repune țara pe direcția bună și vor accelera creșterea calității vieții românilor.

"Suntem convinși că, așa cum a transformat Sibiul în capitală culturală europeană cu fapte, nu cu vorbe, așa va face pentru întreaga Românie!

Președintele Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, vine din administrația locală spre președinția României pentru a schimba regulile jocului politic de până acum. Klaus Iohannis vine de la Sibiu în București pentru a reda cetățenilor încrederea că se poate, că România poate mai mult, că România poate mai bine", a transmis liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

El a mai adăugat că Sibiul pe care Klaus Iohannis l-a condus ca primar din anul 2000 este dovada vie că și în România se poate să avem o administrație corectă și eficientă, că se poate face politică decent, fără scandaluri și înjurături, că se pot crea locuri de muncă, că se pot aduce investiții și genera prosperitate, că se poate promova educația și cultura și, nu în ultimul rând, că poate exista solidaritate și toleranță în diversitate.

"Dacă Klaus Iohannis a putut să facă aceste lucruri pentru Sibiu, le poate face pentru toată România, în fiecare oraș, în fiecare comună din fiecare județ. Klaus Iohannis va fi președintele tuturor românilor, din țară și din străinătate, iar ca președinte va putea face din România inima creativității europene", a mai spus președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1279 secunde