Victor Ponta propune 10 pași pentru înlăturarea "Regimului Dragnea"

286
Victor Ponta propune 10 pași pentru înlăturarea

Articole de la același autor

Liderul Pro România, Victor Ponta, a prezentat pe Facebook un plan pentru "salvarea României", printre obiective aflându-se schimbarea actualului Guvern, revenirea la o majoritate parlamentară "responsabilă" și revenirea PSD la o agendă social-democrată europeană.

Ponta propune opoziției și președintelui Klaus Iohannis 10 pași pentru înlăturarea "Regimului Dragnea", pe care îl consideră nociv pentru România.

"ACTION PLAN - pentru salvarea României! Din ianuarie 2017 (după propunerea doamnei Sevil Shaideh ca Prim Ministru, formarea Guvernului, vizita pe bani la restaurantul lui Trump din Washington și faimoasa Ordonanță 13) am realizat cât de nociv este și va fi "Regimul Dragnea" pentru România! Și am decis că trebuie să fac tot ce ține de mine pentru a scăpa țara de această «pestă politică» - un Regim pe care îl consider nociv, mafiot, incompetent și distructiv pentru prezentul și viitorul României", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

El a menționat că a luptat alături de Sorin Grindeanu în vara lui 2017 și a sprijinit "tentativa de emancipare" a lui Mihai Tudose, iar după ce Ecaterina Andronescu și Gabriela Firea au ajuns la aceeași concluzie, există o nouă oportunitate ca România să facă o schimbare radicală.

Printre obiectivele propuse de Victor Ponta în strategie se află schimbarea actualului Guvern incompetent și obedient cu un Executiv care să redea stabilitate și predictibilitate României, revenirea la o majoritate parlamentară responsabilă care să iasă din situația executării orbești a unor ordine de partid, restabilirea echilibrelor democratice și constituționale între Guvern, Parlament, Președinte și Justiție.

Alte obiective ale strategiei menționate de Victor Ponta se referă la oprirea ofensivei de acaparare prin mijloace politice a instituțiilor care trebuie să fie în afara jocurilor și bătăliilor între partide și lideri, construcția unei alternative politice viabile, eficiente și raționale la actuala Putere, aflarea adevărului și sancționarea drastică a liderilor politici și guvernamentali care au instigat, provocat și organizat gravele violențe din data de 10 August, revenirea PSD la o agenda social democrată europeană. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5105 secunde