Victor Ponta: PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum

181
Victor Ponta:  PSD a fost confiscat  de Cartelul de la TelDrum - pontasiteb6-1508684635.jpg
Deputatul Victor Ponta afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, în prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum, iar nota de plată o să vină cu siguranță tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiți și de bună-credință care au votat PSD și acum își văd votul batjocorit fără rușine.

"Ca om care am făcut politică doar în PSD (de unde am fost dat afară de PD-istul Dragnea) nu pot decât să regret profund ceea ce se întâmplă azi cu cei care mi-au fost colegi și prieteni timp de 15 ani. O să mă consider mereu mândru și recunoscător pentru toate momentele trăite împreună, acum însă PSD a fost confiscat de Cartelul de la Teldrum și nota de plată o să vină, cu siguranță, tocmai din partea acelor milioane de oameni cinstiți și de bună-credință care au votat PSD chiar și în 2016 și acum își văd votul batjocorit fără rușine!", a precizat Ponta.

Acesta a susținut, pe fondul scorului slab obținut atât de PSD Cehia la alegerile de sâmbătă, cât și ale altor Partide Social-Democrate din Europa care au pierdut guvernarea după rezultatele votului populației, că, și în cazul social-democraților români, s-ar putea întâmpla același lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2858 secunde