Viorica Dăncilă: "Am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta"

346
Viorica Dăncilă:
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că social-democrații ar fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără liderul acestei formațiuni politice, Victor Ponta, pentru că el ar avea ca "singur scop" distrugerea PSD.


"Pe unde mergem oamenii ne spun: Nu alianță cu Victor Ponta. Vreau să fac o precizare: când vorbim de Pro România, noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forțați. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost dați afară din partid, au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia au fost oameni care au făcut performanță în județele lor. Nu avem nimic cu oamenii din Pro România. Victor Ponta are un singur scop: să distrugă PSD. Ponta vrea să ia oameni din PSD. Nu vrea să ia din altă parte. Vrea să ia din PSD pentru că vede că în PSD nu mai este dorit", a afirmat Viorica Dăncilă, marți seară, la B1 TV.


Ea a mai adăugat că unde s-a alăturat Victor Ponta întotdeauna au fost lucruri care nu au mers bine.


"PSD - președinte Victor Ponta, demisie pe Facebook. PSD - premier Victor Ponta, demisie fără să anunțe partidul. Deci, a lăsat PSD într-o situație destul de neplăcută. A mers acum și a vorbit cu ALDE. ALDE a pierdut postul de președinte al Senatului, a pierdut grupul ALDE din Senat, a pierdut grupul ALDE din Camera Deputaților, a pierdut locurile de la guvernare. O guvernare în care bună, rea, indiferent de aprecierile domnului Tăriceanu, a fost parte până la un moment dat. Nu știu, nu vreau să judec eu acest lucru, dar acum înțelegeți de ce Victor Ponta este atât de urât în PSD", a mai spus Dăncilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3757 secunde