Viorica Dăncilă: "Avem colegi de la ALDE care nu au vrut să-și dea demisia"

218
Viorica Dăncilă:
Președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, ieri, că în teritoriu există colegi de la ALDE care nu au vrut să își dea demisia, după plecarea de la guvernare a Alianței Liberalilor și Democraților.


"În teritoriu, dar și la nivel guvernamental avem secretari de stat de la ALDE, în teritoriu avem mulți colegi de la ALDE care nu au vrut să își dea demisia și care vor să stea alături de Partidul Social Democrat. Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat - unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe. Au spus că ei nu vor să iasă din guvernare, pentru că drumul lor li se pare corect alături de Partidul Social Democrat", a susținut Viorica Dăncilă, citată de Agerpres. 
Întrebată dacă acestora li s-a cerut să își dea demisia din ALDE, Dăncilă a răspuns: "Noi nu am cerut să își dea demisia din ALDE și să treacă la PSD. Oamenii au hotărât și am văzut în ultima perioadă în spațiul public cât mai multe declarații în care membri ai ALDE nu sunt de acord cu ieșirea de la guvernare și noi, celor care au vrut să rămână alături de noi, le-am respectat această dorință".


Dăncilă a vorbit și despre colaborarea de la nivel local între reprezentanți ai celor două formațiuni.
"Sunt organizații ALDE care lucrează foarte bine cu organizațiile PSD în teritoriu. Nu am încercat noi să dăm afară pe cineva, nu ăsta este modul nostru de a acționa. Noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru cât mai multe forțe, nu să eliminăm dintre cei care ne sunt aproape", a afirmat șefa Executivului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde