Viorica Dăncilă își lansează astăzi candidatura

227
Viorica Dăncilă își lansează astăzi candidatura - viorica-1570870887.jpg
Evenimentul de lansare a candidaturii liderului PSD, Viorica Dăncilă, la Președinția României a început, astăzi, la Romexpo, în prezența liderilor social-democrați.


Tot sâmbătă a început oficial și campania electorală pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie.


Evenimentul are loc după ce vineri ar fi fost menționată debarcarea Vioricăi Dăncilă. Vineri, mai mulți lideri PSD au luat decizii în biroul lui Marcel Ciolacu.


Surse din partid afirmă că în PSD există un curent care vrea ca Viorica Dăncilă să plece de la conducerea PSD, odată cu Mihai Fifor, secretarul general al PSD. Printre cei dezamăgiți de premier este și Marian Oprișan, care ar fi cerut ca partidul să se mobilizeze la maxim și să evite luptele interne. Șeful CJ Vrancea ar fi insistat pentru rezultate eficiente la prezidențiale, sugerând să fie reluată tema caselor lui Iohannis și ar fi cerut o analiză a eșecurilor partidului.


Niciun lider al partidului ar nu vrea însă un congres care să aleagă un nou președinte al social-democraților mai devreme de luna ianuarie. Marcel Ciolacu s-ar fi opus ferm debarcării Vioricăi Dăncilă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Bulevardul Mamaia, mai modern și mai frumos
Pagina a fost generata in 0.8967 secunde