Concurs Vizele pentru Qatar, China, Turcia, reduse la zece zile

380

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe Salem Abdullah Sultan Al-Jaber, ambasadorul Statului Qatar, în vizită de rămas bun, prilej cu care șeful statului român a anunțat că s-a decis reducere la maximum zece zile a duratei de acordare a vizelor pentru Qatar, țările arabe ale Golfului, Turcia și China.

"Oricum, domnule ambasador, am rezolvat într-un mod adecvat problema vizelor: am redus timpul de acordare. Ministerul de Interne a decis deja cu privire la o reducerea a duratei de aprobare a solicitării vizelor la maximum zece zile. Este valabil pentru Qatar, pentru țările arabe ale Golfului, pentru Turcia, China. Sunteți în acest pachet. Vom comunica acest lucru foarte curând tuturor ambasadelor, această decizie de reducere la maximum zece zile", a spus Băsescu, în debutul întrevederii cu Salem Abdullah Sultan Al-Jaber. 

Ambasadorul Qatarului a precizat că această veste este una foarte bună, în contextul în care există cetățeni din țara sa care doresc să viziteze România, atât turiști cât și oameni de afaceri. Salem Abdullah Sultan Al-Jaber a menționat că, săptămâna viitoare, va avea o întrevedere și cu noul ministru român al Turismului, Cristian Petrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.245 secunde