Crin Antonescu:

"Voi respecta decizia Curții Constituționale. Decizia CC este nedreaptă"

321
4
Președintele interimar Crin Antonescu spune că atât el, cât și PNL vor respecta decizia CC de invalidare a referendumului, deși o consideră nedreaptă pentru că ignoră votul a opt milioane și jumătate dintre români.

"Am luat act de hotărârea CCR, primul lucru care trebuie spus e că atât eu ca președinte interimar, cât si PNL vom respecta așa cum am anunțat hotărârea. Ca atare, cursul procedurilor care urmează va fi parcurs, nimeni nu pune la îndoială respectarea decizie. (…)Socotim hotărârea CCR nedreaptă pentru că ignoră votul a 8,5 milioane cetățeni, pentru că ignoră o majoritate reală a cetățenilor care ar fi trebuit, conform tuturor legilor invocate chiar de Curte, să constituie cvorumul, ignoră legile pe care Curtea le invocă: legea referendumului, pentru alegerea președintelui", a declarat Antonescu în deschiderea conferinței de presă de la sediul partidului.

Comentează știrea

Dorin Cocos
21 august 2012
Cine a declarat asa ceva ??? Ghici ghicitoarea mea

As vrea sa spun cateva lucruri care mi se par importante, in aceasta campanie, apar interesul meu, scaunul meu si Uniunea Europeana si Banca Mondiala "Vreau sa va spun ca de la bun inceput am avut in atentie doua variante, cresterea TVA de la 19 la 24%, deasemeni pensiile si salarile 15 si 25% vor fi alocati..apar interesul meu"

CIPE
21 august 2012
MAI CACARAU ,

DAR DE IESIT DIN SFERA POLITICA (TU AI PROMIS ! ) CIND PZDA MA-TI SE VA INTIMPLA ? SICTIR...

Dorin Cocos
21 august 2012
Cine a declarat asa ceva ??? Ghici ghicitoarea mea

"Daca parlamentul ma va suspenda, in maxim 5 minute de la aflarea deciziei, imi voi da demisia"

Răspuns la: MAI CACARAU ,
Adăugat de : CIPE, 21 august 2012
DAR DE IESIT DIN SFERA POLITICA (TU AI PROMIS ! ) CIND PZDA MA-TI SE VA INTIMPLA ? SICTIR...
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN
21 august 2012
POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN, NU TRAIAN BASESCU !!!

As dori sa subliniez importanta tarilor in curs de dezvoltare, situatia e destul de grava. Mai mult de 4 miliarde de oameni lucreaza in saracie si pentru acest deceniu...dragi conpatrioti.,,situatia lor a continuat...sa se inrautateasca..In timp ce tarile bogate..un mic grup de bogati..au adunat 10 si 10 de miliarde de dolari...din tarile...in curs de dezvoltare !!! POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARATUL STAPAN PD-L CREDE ALTFEL BASESCULE DEMISIA DE ONOARE POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN POPORUL ESTE ADEVARTUL STAPAN BASESCULE DEMISIA DE ONOARE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4913 secunde