"Vom ataca la CCR trecerea STS la MAI"

62

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că partidul său va ataca la Curtea Constituțională proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicații Speciale ar urma să treacă în subordinea Ministerului de Interne.


"Bineînțeles că vom ataca, dar să vedem de ce o facem. Nici în ceasul al 12-lea, Ponta nu recunoaște că s-a ajuns în situația să moară oameni cu zile - vorbim de accidentul din Munții Apuseni - sau nu știe cum să se intervină la deszăpeziri, pentru că cei obligați de lege să-și îndeplinească obligațiile habar nu aveau. Nu ați auzit de niciun comandament național de situație de urgență în primele trei zile după accidentul din Apuseni. Nici astăzi nu știu să fi fost vreun comandament la Ministerul Transporturilor. Astea erau obligațiile legale pe care noi le-am spus încă de atunci, din seara aceea, când personal am cerut demisia ministrului de Interne", a spus Blaga după întrevederea cu membrii delegației FMI, Băncii Mondiale și Comisiei Europene, citat de Agerpres. 


Vasile Blaga Blaga a argumentat că legile în vigoare privind intervenția în situații de urgență erau foarte clare la momentul producerii accidentului aviatic din Apuseni, ceea ce nu ar mai justifica reorganizarea STS. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3981 secunde